thumbnail

One step to nature

Inspyrium ligt in een prachtige landelijke omgeving. Plan je bezoek aan onze industriële en duurzame evenementenlocatie met de routebeschrijving, parkeermogelijkheden en andere bezoekersinformatie.

Let op: de ingang bevindt zich aan de Rotsestraat.
Lees hiervoor de routebeschrijving.

Routebeschrijving

Inspyrium is direct gelegen aan de A73. Neem afslag 4 (Cuijk, Beers, Grave) en je ziet onze evenementenlocatie tussen de bomen al liggen. Sla linksaf richting Cuijk en neem op de rotonde de eerste afslag naar rechts. Sla direct rechtsaf de Beerseweg in. Wanneer je het viaduct onderdoor gaat, sla je linksaf naar de Rotsestraat. Na 200 meter ligt onze parkeerplaats aan de rechterzijde.

Parkeren en elektrisch laden

Parkeren kan gemakkelijk op een van de 1.000 gratis verharde parkeerplaatsen. Onze professionele parkeerwachters wijzen je de weg. Heb je een elektrische auto? Op het terrein van Inspyrium zijn 4 Ecotap oplaadpunten aanwezig én 1 Ecotap snellader. Een laadpunt reserveren is helaas niet mogelijk.

OV

Cuijk beschikt over een eigen treinstation, met directe verbindingen naar Nijmegen, Venlo en Roermond. In ongeveer 25 minuten loop je vanuit het station in één weg rechtdoor naar onze evenementenlocatie. Met de (OV) fiets ben je er in amper 10 minuten. Dat is net zo snel als buurtbus 238 die door de weeks om het uur rijdt en je voor onze locatie afzet. Daarnaast kunnen bezoekers op aanvraag gebruik maken van pendeldiensten van en naar het station. Je gasten worden in dit geval in Amerikaanse schoolbussen naar het Inspyrium gebracht, een beleving op zich!

Garderobe

Eenmaal binnen kun je bij onze (onbewaakte) garderobe je jas ophangen en kan het evenement echt beginnen. Heb je tijdens het event nog vragen? Wij helpen je graag je vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Allergie en dieetwensen

Voor elk event bereid onze cateraar een andere culinaire invulling. Heb jij dieetwensen of allergieën waar wij rekening mee moeten houden? Geef het dan voorafgaand aan het event aan bij de eventorganisator zodat wij kunnen zorgen voor een smakelijk alternatief.

Hotels

Ga er echt even op uit en neem alle tijd om onze prachtige omgeving te ontdekken. Na een wandeling in de natuur van 10 minuten vind je hotel Van Der Valk Cuijk met 150 gerenoveerde kamers. Een overzicht van aanbevolen accommodaties op maximaal 20 minuten rijafstand vind je hier. Benieuwd naar wat onze omgeving allemaal te bieden heeft? Laat je inspireren op de website van Land van Cuijk.

Toegankelijkheid mindervaliden

Onze locatie is grotendeels toegankelijk per rolstoel. We beschikken over een ruime invalide toilet en de lift brengt je naar de Panoramaruimte en de Daktuinen. Check de toegankelijkheid van het evenement altijd bij de eventorganisator en geef direct je extra wensen door, zodat we je optimaal van dienst kunnen zijn.