thumbnail

10 bijzondere activiteiten voor een onvergetelijk personeelsfeest

Personeelsfeest vol fun!

Maak van je teamdag of personeelsfeest een unieke ervaring! Want waarom zou je genoegen nemen met alleen maar ‘gezellig’ of ‘leuk’?

Inspyrium gaat altijd voor the extra mile. Wij zijn het gewend om van ieder personeelsfeest een dag of avond vol fun te maken. En dat vermaak kan op verschillende manieren:

  • Een gezamenlijke deel met een activiteit of entertainment voor de hele groep.
  • Opsplitsen in kleinere groepen om op ontdekkingstocht te gaan langs verschillende area’s: voor ieder wat wils en dus een te gek evenement!

Benieuwd naar activiteiten en entertainment om er voor te zorgen dat er op jouw personeelsfeest voor ieder wat wils is? Dan hebben wij speciaal voor jou een lijstje om je te inspireren:

Welkomst entertainment

Een goed begin is het halve werk. Laat je gasten bij de auto al ophalen met een golfkar onder luid gezang ben je vliegensvlug bij de entree. Daar ontvangen worden met een spoken/word of gedicht over jullie branche en uitdagingen? En ga met iedereen op de foto in de photobooth of greenscreen!

Quiz

Test de kennis van je medewerkers met een gepersonaliseerde pubquiz. Wie komt er als winnaar uit de enige echte pubquizbus? Quizzzit zorgt voor een interactieve show waar nog lang over nagepraat gaat worden. Een quiz op maat is mogelijk voor 30 tot wel 1.500 personen. Je leest er in deze blog over Quizzzit meer over!

Workshops

Altijd een schot in de roos: maak verschillende area’s met workshops die verschillende doelgroepen aanspreken. In kleinere groepen doen wat je écht leuk vindt. Je zult zien dat de onderlinge verbinding juist dan groeit. Leer cocktails maken, volg een kruidencursus op onze daktuin, maak voertuigen van afvalkarton, kook de lekkerste gerechten, leer bloemschikken als een pro of studeer met je groep een traditionele Haka in. We denken natuurlijk graag met jou mee voor een passende activiteit voor jouw doelgroep!

Escaperoom

The Box Company is regelmatig bij Inspyrium te vinden met  hun pop-up Escaperooms. De thema’s variëren, de opdracht is altijd gelijk: ontsnap binnen een uur door samen te werken en puzzels op te lossen. Ontdek wie de fanatiekste speler van jullie afdeling is! Vind je het allemaal net te groots en te lang duren? Kies dan voor de kleinste escape room ter wereld waar je maar 1 minuut krijgt om te ontsnappen. Lukt het jou?

Rondleiding

Inspyrium is onderdeel van Kwekerij Ebben. Een hecht familiebedrijf met een heel bijzonder verhaal. Kom alles te weten over de kwekerij met haar uitgestrekte percelen. Dwaal door het landschapspark of ontdek wie Bomenbaas Toon is tijdens een kwekerijsafari. Je leest er alles over in deze blog!

Karaoke

Ja hoor: karaoke never gets old. In de kleinste kroeg van Nederland kun je de sterren van de hemel zingen. Ontdek het onvermoede talent van jouw collega’s. Hoe dan ook, je komt vol energie en een tikje oververhit de karaoke uit.

Silent disco

Kom dansen in de kas! Twee dj’s draaien plaatjes en proberen jou voor hun dansvloer winnen. Je wordt onderdeel van een toffe dance battle, terwijl je lekker staat te swingen met je collega’s. Kom er maar in met je moonwalk!

Bierproeverij

Ons mini bierfestival is altijd een doorslaand succes. Proef verschillende speciaalbieren uit de regio en luister naar het verhaal achter deze ambachtelijk gebrouwen dranken. Natuurlijk hoort er ook een lekker hapje bij.

Sportieve activiteiten

Even lekker in beweging komen? Kies dan voor een boks clinic om nu eens fysiek met elkaar te sparren. Of stap op een smoothiefiets en maak kilometers, zodat jouw ingrediënten zich mixen tot een smoothie. Neem deel aan een yogaklasje of leer touwtjespringen als de beste.

Artiesten

Natuurlijk moeten bij een personeelsfeest de voetjes van de vloer met een te gek optreden van een dj, een feestband, een bekende zanger of gewoon een hele line-up zoals bij de Vrienden van Amstel? Als evenementenlocatie draaien we daar onze hand niet voor om. Maak een secret area met een Silent Disco of hang zelf de artiest uit in de Karaoke bar!

Personeelsfeest organiseren veel werk?

Welnee. Niet als je even belt met de eventmanagers van Inspyrium. Wij helpen jou om er een onvergetelijke dag van te maken en ontzorgen je bij de organisatie ervan.

Ga ook voor the extra mile. Omdat een gewone bijeenkomst altijd nog kan.