thumbnail

De perfecte congreslocatie om een groot congres te organiseren

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie om een groot congres te organiseren? Welkom bij Inspyrium. Of het nu gaat om een bedrijfscongres, een internationaal symposium of een groot zakelijk evenement, onze veelzijdige en moderne faciliteiten zorgen ervoor dat jouw bijeenkomst onvergetelijk wordt.

Grote en flexibele event ruimtes

Of je nu een intieme bijeenkomst van 100 personen organiseert of een grootschalig congres met duizenden deelnemers, Inspyrium heeft voor ieder wat wils. Met meerdere zalen en ruimtes die flexibel kunnen worden ingedeeld, kunnen we aan de specifieke wensen en eisen van jouw evenement voldoen. Onze grootste zaal biedt plaats aan meer dan 2.500 mensen, wat ons een van de meest capaciteitsrijke congreslocaties in Nederland maakt.

Groener dan groen, kies een duurzame congreslocatie

Duurzaamheid is hot bij een congres organiseren, en bij Inspyrium weten ze dat als geen ander. Ze gebruiken duurzame materialen, maken gebruik van lokale catering en gaan bewust om met afval. Je congres heeft zo een lage ecologische voetafdruk en laat je gasten ook nog eens zien dat je geeft om de planeet. Meer weten over duurzame evenementen organiseren lees je hier!

Een congres organiseren met goede techniek

Een goed congres valt of staat met de technische ondersteuning. Bij Inspyrium beschikken we over de nieuwste technologieën en faciliteiten om jouw congres vlekkeloos te laten verlopen. Denk hierbij aan geavanceerde audiovisuele apparatuur, snelle WiFi en moderne presentatiemiddelen. Onze technische ondersteuning staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat alles probleemloos functioneert. Zo verloopt alles op rolletjes en komt jouw boodschap luid en duidelijk over.

Unieke congres sfeer en inspirerende omgeving

Inspyrium is meer dan alleen een congreslocatie. Onze ruimtes zijn ontworpen om een inspirerende en motiverende omgeving te creëren die bijdraagt aan de productiviteit en creativiteit van jouw deelnemers. Met een mix van moderne architectuur, buitenmogelijheden, excursies en natuurlijke elementen zoals de aankleding binnen met grote bomen, biedt Inspyrium een unieke sfeer die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

Een congres organiseren die perfect bereikbaar is

Inspyrium is makkelijk te bereiken dankzij de ligging direct aan de A73. Je kunt natuurlijk ook het openbaar vervoer stimuleren door de gasten bij het treinstation op te halen met een van onze Amerikaanse schoolbussen. Of je gasten nu van ver of dichtbij komen, ze staan zo op de stoep. En er is genoeg gratis parkeerruimte, ook niet onbelangrijk! Parken kan gemakkelijk op een van de 1.000 gratis verharde parkeerplaatsen waar ook aan de elektrische auto’s is gedacht. 

Catering om je vingers bij af te likken

Een succesvol evenement draait niet alleen om de inhoud, maar ook om de catering. Bij Inspyrium begrijpen we dit als geen ander. Ons team van professionele cateraars biedt een breed scala aan culinaire mogelijkheden, van eenvoudige koffie breaks tot uitgebreide galadiners. We werken samen met onze cateraar een op maat gemaakt cateringplan uit dat perfect aansluit bij de sfeer en het doel van jouw evenement.

Een congres organiseren is teamwork

Ons toegewijde team van event managers staat klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van de planning en uitvoering van jouw congres. Van de eerste kennismaking tot de afronding van het evenement, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Plan jouw volgende congres bij Inspyrium?

Inspyrium biedt de perfecte mix van duurzaamheid, veelzijdigheid, flexibiliteit en professionaliteit. Kies je voor deze groene evenementenlocatie, dan kies je voor een unieke en flexibele locatie én een bewuste, verantwoorde keuze. Jouw congres wordt niet alleen een succes, maar laat ook een blijvende indruk achter.

Ben jij klaar om jouw volgende congres te organiseren bij de groenste evenementenlocaties van Nederland? Of het nou om een klein of een groot congres gaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.

Contact

Meer weten over wat Inspyrium voor jouw congres kan betekenen? Check onze congres pagina of stuur een mailtje naar info@inspyrium.nl. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement.