thumbnail

Onze daktuin

Kom (voorlopig maar niet) het dak af!

Een event op de daktuin is een ervaring. Zeker als je het combineert met bijvoorbeeld een plenair congres in de Industriële Hal, waarbij je door de trappen of lift in een natuurlijke borrel-ambiance komt. Zon op de bol, drankje in de hand… wat wil je nog meer? Of gebruik de daktuin als exclusieve ruimte tijdens een bedrijfsfestival of personeelsfeest. Denk bijvoorbeeld aan een high end bierproeverij of welverdiende stoelmassage.

Duurzame beleving

De 1.200 m2 grote daktuin is in 2021 volledig vernieuwd en is begroeid met fruitgewassen en honderden kruiden. Door de verschillende duurzame aspecten als 3D geprinte banken van eigen afval en de mogelijkheid om het water naar boven te fietsen maar je duurzaamheid voor jouw gasten écht tastbaar. Het is niet alleen een heerlijke plek om je evenement af te sluiten met een borrel, maar ook de perfecte locatie om je event te beginnen, te pauzeren of voor een inspirerende break-out.

Een kleine opsomming als voorproefje…

  • Gasten staan door de bladhoudende bomen en planten 365 dagen per jaar in een groene omgeving.
  • Events zijn op de daktuin te organiseren tot 600 personen, wow!
  • De Kas en De Boomhut, de schommeltafel, de bartafel, de vuurplaats of één van de andere sfeervolle hoekjes op het dak.
  • Het afval van onze kwekerij is omgezet in 3D-geprinte banken die over de tuin staan verspreid. Fijn voor één op één gesprekken.
  • De daktuin zorgt voor een natuurlijke isolatie van de evenementenhal. Superlekker in de zomermaanden!
  • Er zijn meer dan 200 fruit- en kruiddragende planten en bomen te vinden in de daktuin die worden ingezet voor de culinaire concepten.

Tell me more!

Event inspiration heeft een super tof artikel geschreven over onze daktuin. Pak er een kop koffie bij en ga er even goed voor zitten. Je leest het hier! Kom jij een kop koffie drinken aan de schommeltafel? We laten graag vol trots onze nieuwe daktuin aan jou zien.