thumbnail

Vacature
all-round event medewerker

Zoek je een toffe en afwisselende baan waarin je mede verantwoordelijk bent voor het realiseren van indrukwekkende groene events? Dan ben je bij Inspyrium aan het juiste adres!

Wat ga je doen?

Jij speelt een belangrijke rol bij het realiseren van producties op onze unieke groene eventlocatie. Samen met jouw team 2.000 gasten de tijd van hun leven geven tijdens een bedrijfsfestival? Binnen één dag een kale industriële hal omtoveren tot een inspirerend event? Met trots bezoekers de mooiste daktuin van Nederland laten ervaren? We bieden jou een afwisselende en inspirerende werkplek binnen een enthousiast team en (h)echt familiebedrijf.

Waar ga je aan de slag?

Inspyrium is de groenste eventlocatie van Nederland gevestigd midden in een van Europa’s grootste en oudste boomkwekerijen. We organiseren jaarlijks circa 100 producties van 20 tot 4.000 gasten. Wij creëren en realiseren complete eventconcepten voor opdrachtgevers als Bol.com, Vodafone, Albert Heijn, PON Autogroep en Radboudumc. Producties met bekende sprekers als Björn Kuipers en Victor Mids, gave line-ups met Donnie en Hans Klok, energieke teambuildingsactiviteiten en altijd een unieke beleving.

Jouw baan in concrete zin

Jij ondersteunt onze eventmanagers bij de realisatie van de producties. Waar de eventmanagers alles op papier zetten ga jij het werkelijk maken. Jij draagt er zorg voor dat de op- en afbouw vlekkeloos verloopt en stuurt het team op de werkvloer aan. Als alles staat draai je waar mogelijk ook het event zelf mee!

Wie ben jij?

– Je bent een ‘pietje precies’ en gaat zelfstandig te werk
– Jij deinst niet terug voor fysiek werk
– Je gaat voor onze gasten door het vuur
– Jouw motto is ‘Teamwork makes the dream work’
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
– Je bent flexibel inzetbaar, zowel overdag als ’s avonds
– Je hebt een rijbewijs

Wat bieden wij?

Een jong, enthousiast en gedreven team: work hard, play hard!

Een contract van 24 tot 40 uur per week

Competitief salaris

Doorgroeimogelijkheid tot eventmanager

Nog meer verantwoordelijkheden en uitdaging wanneer je goed presteert

Tijd voor actie!

Aarzel niet langer en stuur je CV en motivatiebrief naar ivan@inspyrium.nl. Tot snel!