Wat maakt het Inspyrium uniek?
Met de voeten in de klei en de handen in de aardeMet de voeten in de klei en de handen in de aardeMet de voeten in de klei en de handen in de aardeMet de voeten in de klei en de handen in de aardeMet de voeten in de klei en de handen in de aardeMet de voeten in de klei en de handen in de aarde

Met de voeten in de klei en de handen in de aarde

Het Inspyrium is ontstaan uit de visie van Boomkwekerij Ebben, een familiebedrijf dat al ruim 150 jaar toonaangevend is als producent van bomen en andere beplanting voor de realisatie van groenprojecten. Dankzij de ruimtes van het Inspyrium worden bezoekers van de kwekerij op natuurlijke wijze geïnspireerd en wordt de groenbeleving letterlijk dichterbij gebracht. 

De locatie is gelegen in een landelijke, bosrijke en waterrijke omgeving. Bij de inrichting van de ruimtes vormde dit landschap een belangrijk uitgangspunt. De groene omgeving is letterlijk tot aan de deur doorgetrokken, zodat het Inspyrium een natuurlijk geheel vormt met het omliggende landschap. Daarnaast vormen de robuuste materialen uit het stroomgebied van de Maas een inspirerend contrast met de groene buitenruimte.