thumbnail

We don’t talk green,
we are green

Geloof jij ook dat het anders kan? Géén impactloze events op een standaard eventlocatie, maar verrassende concepten in een unieke groene setting. Maak van jouw event een duurzame beleving.

Onze wortels

Inspyrium is onderdeel van Boomkwekerij Ebben. Al ruim anderhalve eeuw kweekt het familiebedrijf als totaalleverancier beplanting voor tuinen, parken, landgoederen, straten, pleinen en andere groentoepassingen. Wat in 1862 begon als een lokale kwekerij heeft zich inmiddels uitgebreid tot een van de grootste kwekerijen in Europa, met opdrachtgevers ver over de landsgrenzen.

Boomkwekerij met eventlocatie

Waar het ooit begon als ontmoetingsplek voor bezoekers aan de kwekerij, is Inspyrium inmiddels uitgegroeid tot de groenste evenementenlocatie van Nederland. Inspyrium ligt op 15 minuten rijden van Nijmegen in de landelijke, water- én bosrijke omgeving van Cuijk.

Industriële uitstraling en natuurlijk karakter

Het gebruik van robuuste materialen uit het stroomgebied van de Maas zorgen voor een industriële uitstraling. Metershoge bomen in onze ruimtes en bijzondere Daktuinen versterken het groene karakter. Tel de 500.000 bomen op onze kwekerij daarbij op en onze bijdrage aan een groenere wereld is duidelijk.

Duurzame evenementenlocatie:
wat Inspyrium nog meer doet?

  • Duurzame aankleding van de ruimtes met bomen tot wel 12 meter (!) hoog
  • Je neemt plaats op stoelen die van onze oude tractorbanden zijn gemaakt
  • Jouw afval krijgt een 2e leven; zoals de 3D geprinte banken op onze Daktuin
  • We werken intensief samen met lokale leveranciers
  • Natuurlijke klimaatbeheersing en zonwering met meerstammige bomen
  • Onze Daktuinen zorgen voor de isolatie van de ruimtes
  • We compenseren jaarlijks de CO2-uitstoot van ruim 1.300 huishoudens
  • De Loodsen zijn multi inzetbaar voor zowel de kwekerij als evenementen

Een event organiseren is een teamprestatie

Met 11 unieke ruimtes en een gepassioneerd team van eventmanagers gaan we samen met jou de strijd aan tegen impactloze evenementen. We denken met je mee, staan altijd voor je klaar en houden ervan om dingen net even anders te doen. Zo maken we jouw evenement niet alleen groener, maar ook een stuk leuker.

Treed buiten de gebaande paden

Klaar om van jouw evenement een duurzame beleving te maken? Stap in onze groene wereld en maak jouw duurzame visie écht tastbaar. Wij rollen onze groene loper graag voor je uit.