thumbnail

We don’t talk green,
we are green

Geloof jij ook dat het anders kan? Géén impactloze events op een standaard eventlocatie, maar verrassende concepten in een unieke groene setting. Maak van jouw event een duurzame beleving.

The greenest event venue

Hoe groen wil je zijn? Wij zijn écht groen. Onze eventlocatie ligt midden in het hart van een van de grootste boomkwekerijen van Europa. Een imposante locatie tussen 300.000 grote bomen in vele soorten en maten. Onze bomen zijn bestemd voor parken, pleinen, lanen en daktuinen over de hele wereld. Waar het ooit begon als ontmoetingsplek voor bezoekers aan de kwekerij, is Inspyrium uitgegroeid tot de groenste evenementenlocatie van Nederland.

Green vibes, cool events

Gelegen op 15 minuten rijden van Nijmegen in de landelijke, water- én bosrijke omgeving van Cuijk. Met grote bomen halen we de buitensfeer naar binnen in onze ruimtes. Een event in de buitenlucht? We doen niets liever! Wat dacht je van onze Award Winning Daktuin of heerlijk in het veld onder de prachtige bomen in de kwekerij?

Green, greener, greenest

Dit zijn Toon en Dirk Ebben, vierde en vijfde generatie van ons 160 jaar oude familiebedrijf. Samen met 145 medewerkers kweken zij met veel know-how en passie bomen op de kwekerij van 500 ha groot. Dat is gelijk aan 900 voetbalvelden vol machtige variatie aan groen. Het is een feest om de pracht van de natuur in alle vormen van dichtbij te zien. En zoveel zuurstof (O2) op één plek; dat is toch spectaculair?!

We take care for the future

 • Duurzame aankleding van de ruimtes met bomen tot wel 12 meter (!) hoog
 • Van onze tractorbanden maken we onze congresstoelen
 • Op onze daktuin staan unieke 3D-geprinte banken van gerecycled afval
 • We werken intensief samen met lokale leveranciers
 • Natuurlijke klimaatbeheersing en zonwering met meerstammige bomen
 • Onze Daktuinen zorgen voor de isolatie van de ruimtes
 • We compenseren jaarlijks de CO2-uitstoot van ruim 1.300 huishoudens
 • De Loodsen zijn multi inzetbaar voor zowel de kwekerij als evenementen
 • Van onze daktuin kun je eten, hij staat vol met honderden verse kruiden en tientallen fruitsoorten
 • De lopers van vers gesneden gras worden na het event gebruikt voor projecten van de kwekerij
 • Klik hier voor meer duurzame highlights

Let’s celebreath nature

Inspyrium is een unieke eventlocatie van 10 tot 3.000 personen. Met 11 unieke ruimtes en een gepassioneerd team van eventmanagers. We denken met je mee, staan altijd voor je klaar en houden ervan om dingen net even anders te doen. Zo maken we jouw evenement niet alleen groener, maar ook een stuk leuker.

Your greenest event

Klaar om van jouw evenement een duurzame beleving te maken? Stap in onze groene wereld en maak jouw duurzame visie écht tastbaar. Wij rollen onze groene loper graag voor je uit.