thumbnail

Daktuin

Bloemen, bomen en kronkelpaden die leiden naar diverse knusse hoekjes met verrassende elementen als een schommeltafel, vuurplaats of relaxte borrelplek. Welkom op de mooiste Daktuin van Nederland.

Zoete vruchten, heerlijke kruiden

Verscholen op het dak van Inspyrium vind je de Daktuin van 1.200 m2, begroeid met fruitgewassen en honderden kruiden. De Daktuin is niet alleen een heerlijke plek om je evenement af te sluiten met een borrel, maar ook de perfecte locatie om je event te beginnen, te pauzeren of voor een inspirerende break-out. Wist jij al dat we de Rooftop Award 2022 hebben gewonnen voor de mooiste Daktuin van Nederland? En daar kan jouw event plaatsvinden!

Tot 400 gasten
Groene ambiance
Unieke break-out ruimtes
Banken gemaakt van ons afval
Hele jaar toegankelijk
Faciliteiten

Verborgen oase

Een Boomhut, een Dakkas, een schommeltafel én een vuurplaats. Je vindt het allemaal op onze Daktuin. De vele bijzondere bomen en planten op het dak zorgen voor een unieke sfeer, het waanzinnige uitzicht doet de rest. Genieten van de zon of knus onder de stretchtent. Welkom op misschien wel het mooiste plekje van Inspyrium!

Duurzaam genieten

De in 2021 volledig vernieuwde Daktuin bevat verschillende duurzame aspecten. Door 3D geprinte banken – gemaakt van afval afkomstig van eerdere evenementen – en de mogelijkheid om het water naar boven te fietsen maak je duurzaamheid voor jouw gasten écht tastbaar. Geniet op een duurzame manier van jouw evenement op onze Daktuin.

Waarom de Daktuin?

  • 1.200 m2 aan ruimte
  • Ruimte tot 400 personen
  • Unieke groene buitenlocatie
  • Geniet van het waanzinnige uitzicht
  • Weersbestendig dankzij de stretchtent
  • Unieke break-outs in onze Boomhut, Dakkas, schommeltafel en vuurplaats
  • Duurzame beleving direct tastbaar dankzij 3D geprinte banken gemaakt van eigen afval

Eventcases

Daar waar bezoeken beleven wordt. Laat je inspireren door onze eventcases en
ontdek de mogelijkheden van de Daktuin.

Jouw evenement op de Daktuin?

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en houden ervan om dingen net even anders te doen.