thumbnail

Welcome to the family

Evenementen organiseren is een teamprestatie. Naast de prachtige evenementenlocatie kun je rekenen op ons enthousiaste en kundige team van eventmanagers.

Werkwijze

Laat je volledig ontzorgen! Onze eventmanagers Aik, Elize, Ivan en Jis regelen jouw event van A tot Z. We denken graag met je mee over de invulling van het programma en tekenen speciaal voor jou een op maat gemaakte plattegrond. Laat je verrassen door een heerlijke culinaire invulling en spraakmakend entertainment. Van grafische vormgeving tot de regie van jouw online event: we hebben het allemaal in huis! Samen met onze lokale partners zorgen wij ervoor dat alles klopt. Werk je liever met eigen leveranciers? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het team

Inspyrium bestaat uit een hecht team van creatieve eventmanagers met een passie voor groene en inspirerende evenementen. Aik, Elize, Ivan en Jis staan altijd voor je klaar om je evenement tot een daverend succes te maken.

Familie Ebben

Inspyrium is onderdeel van een hecht familiebedrijf. Boomkwekerij Ebben bestaat al sinds 1862 en staat tegenwoordig onder leiding van ‘bomenbaas’ Toon en zijn zoons Dirk en Joris. Je kunt ze tegenkomen tijdens een kwekerijsafari of laat ze op jouw event vol passie vertellen over de plek waar je te gast bent.

Specialisten

Onze eventmanagers Aik, Elize, Ivan en Jis zijn je vaste aanspreekpunt bij Inspyrium, maar zij staan er niet alleen voor. Achter de schermen staat een heel team aan specialisten klaar om er een zorgeloze productie van te maken. Ze denken al mee vanaf de tekentafel maar ook tijdens de productie loop je ze maar al te graag tegen het lijf.

Morris
Eventproducer
Tieny
Facilitair
Fred
Parkeren
Evert
Tuinman
Sipke
Strategie
Eline
HR
Bart
Financieel
Niek
Floormanager
Tom
Strategie