thumbnail

Welcome to the family

Evenementen organiseren is een teamprestatie. Naast de prachtige evenementenlocatie kun je rekenen op ons enthousiaste en kundige team van eventmanagers.

Werkwijze

Laat je volledig ontzorgen! Onze eventmanagers Aik, Elize en Ivan regelen jouw event van A tot Z. We denken graag met je mee over de invulling van het programma en tekenen speciaal voor jou een op maat gemaakte plattegrond. Laat je verrassen door een heerlijke culinaire invulling en spraakmakend entertainment. Van grafische vormgeving tot de regie van jouw online event: we hebben het allemaal in huis! Samen met onze lokale partners zorgen wij ervoor dat alles klopt. Werk je liever met eigen leveranciers? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het team

Inspyrium bestaat uit een hecht team van creatieve eventmanagers met een passie voor groene en inspirerende evenementen. Aik, Elize en Ivan staan altijd voor je klaar om je evenement tot een daverend succes te maken.

Familie Ebben

Inspyrium is onderdeel van een hecht familiebedrijf. Boomkwekerij Ebben bestaat al sinds 1862 en staat tegenwoordig onder leiding van ‘bomenbaas’ Toon en zijn zoons Dirk en Joris. Je kunt ze tegenkomen tijdens een kwekerijsafari of laat ze op jouw event vol passie vertellen over de plek waar je te gast bent.

Eventmedewerkers

Onze eventmanagers Aik, Elize en Ivan zijn je vaste aanspreekpunt bij Inspyrium, maar zij staan er niet alleen voor. Onze eventmedewerkers zorgen voor een zorgeloze productie. Achter de schermen vanaf de tekentafel maar ook tijdens de productie loop je ze maar al te graag tegen het lijf. Deze mannen zijn namelijk van alle markten thuis!

Jis
Junior Eventmanager
Niek
Floormanager
Morris
Eventproducer