thumbnail

Conclusion

Inspiratiedag

Inspiratiedag Ecosystem
Our nature van Conclusion

In een tijdsbestek van 2 weken werd de Inspiratiedag van Conclusion georganiseerd. Ondanks deze korte aanlooptijd kwam de locatie optima forma tot zijn recht! Met uitzondering van De Loodsen werd elke ruimte van het Inspyrium ingezet. In combinatie met een lunch en diverse sessies in de kwekerij werd het een prachtige samenkomst.

“De flexibele samenwerking met de locatie heeft voor een groot deel bijgedragen aan het succes van het event. Directie en genodigden hebben genoten van de inspirerende omgeving, de arena in de eventhal, de break-outs in de kwekerij, de kwekerijtour en de borrel op de daktuin. Complimenten en hopelijk tot ziens!”

Heidi Molijn

Eventmanager Conclusion

Ontvangst in het Binnenplein
Plenair in de Industriële Hal
Break outs in de Industriële Hal
Lunch in de Kwekerij
Kennissessies in de Kwekerij
Borrel in de Panoramaruimte
Diner op de Daktuin

Eventmanager
aan het woord

“Conclusion had de wens om zoveel mogelijk buiten te organiseren. Als back-up haalden we het buitengevoel naar binnen in het Binnenplein en Industriële Hal. De dagen voorafgaand werd het weerbericht steeds beter. Hierdoor kon ruim 80% van het programma in de buitenlucht worden georganiseerd. Lunchen op een perceel van onze boomkwekerij, break-outs tussen de bomenlanen, borrelen op de daktuin en een BBQ op het balkon van de Panorama Ruimte met uitzicht over de landerijen. Een schoolvoorbeeld van een groen event.“

Neem contact op met Aik

Stap in onze groene wereld

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en
houden ervan om dingen net even anders te doen.