thumbnail

I Spy: de leukste pubquiz
voor jouw event

Iedereen kent de standaard pubquiz wel. Maar voor een paar uur competitief plezier hebben wij de perfecte quiz gevonden! Variatie en interactie zijn daarbij de toverwoorden.

Zo veel meer dan een quiz

De quizzen van Quizzzit hebben veel verschillende typen vragen en de manier waarop de professionele presentatoren deze begeleiden varieert telkens. Elke vraag verrast en triggert een emotie. Ze zoeken het contact met het publiek en zorgen ervoor dat iedereen 100% betrokken is én blijft. Voor de interactie maken ze niet alleen gebruik van een mobiele telefoon of stemkastjes, ze voegen ook elementen toe als karaoke, unieke dansjes en minigames zoals een paardenrace. Eén ding is zeker; met de quizzen van Quizzzit breek je uit de dagelijkse sleur.

Wij nemen de organisatie uit handen

Het spelen van een goede Quiz is leuk. Het organiseren ervan wordt vaak als tijdrovend gezien, maar dat hoeft niet zo te zijn. Wij verzorgen samen met Quizzzit het hele proces van A tot Z. Elke pubquiz wordt zelf ontwikkeld, zo ontstaat een op maat gemaakt concept. Rekening houdend met het publiek worden de vragen opgesteld en wordt er een passende presentator gekoppeld. We bieden voor ieder wat wils om het maximale uit de quiz te halen. Ook het toevoegen van unieke vragen speciaal over jouw organisatie of de quiz geheel door hun eigen vormgever in huisstijl gemaakt is geen enkel probleem. De vragen in twee verschillende talen op het scherm? Ook dat kan!

Zowel voor kleine als grote groepen geschikt

Wat denk je van een pubquiz voor 30 personen in een van onze Amerikaanse Schoolbussen? Ook leuk als activiteit op jullie bedrijfsfestival. Ben je met een grotere groep? In onze Loodsen speel je met 1.500 gasten tegelijk de quiz. Hoe gaaf is dat?!

7 manieren waarop je een pubquiz kunt inzetten

  • Als energieke pauze tijdens een vergadering
  • Als afsluiter van een evenement met alle collega’s
  • Tussen de gangen door van een lekker diner
  • Doorlopend op een groot evenement als leuk entertainment
  • Als teambuildingstool om elkaar beter te leren kennen
  • Met relaties als ijsbreker aan het begin van de dag
  • Met alle collega’s tegelijk als één groot quizevent!