thumbnail

Ontvangst entertainment op je personeelsfeest

Je personeelsfeest of congres al laten beginnen voordat het écht begonnen is door ontvangst entertainment? Dat is een heel goed idee. Met een toffe welkomst act zorg je ervoor dat de sfeer er meteen goed in zit.

Goede redenen om te kiezen voor ontvangst entertainment

  • Zorg voor een warm welkom op je congres of personeelsfeest

Je gasten zijn van harte welkom en dat wil je ze graag laten weten. Daarom tover je graag meteen een lach op ieders gezicht. En dat kan zelfs al op de parkeerplaats beginnen! De kleinste taxi van Nederland brengt je gasten van auto tot entree. Of laat ze mee scheuren met een golfkar waar je alvast in de feeststemming komt tijdens de kar-aoke. Al lachend ga je de fotobooth in bij de entree die zorgt dat het moment vereeuwigd wordt. Meteen een leuke herinnering aan deze dag. Dat is nog eens binnenkomen.

  • De bezoekersstroom regelen door een act die de weg wijst

Wanneer een grote groep mensen de entree nadert, is het handig om alvast te laten zien waar de garderobe is. Of de grote zaal met spreker X. De kleine zaal met livemuziek. Of de bar! Sign jugglers wijzen je publiek door middel van muziek en dans de weg. Zo weet iedereen meteen waar hij naartoe moet en voorkom je een opstopping bij de ingang. Ook een ‘rode loper act’ kan deze functie vervullen.

  • Je themafeest kracht bijzetten met een welkomst act

Kies je voor een personeelsfeest met thema? Voer het dan écht goed door en laat het niet bij een halfslachtige dresscode en een aangepaste playlist. Ga gewoon all the way! Inspyrium zorgt ervoor dat de aankleding van de locatie perfect aansluit op jullie thema en een live act hoort daar helemaal bij. Dit is geen feest, maar een beleving!

  • Zet ontvangst entertainment in om het wachten te verzachten

Zijn rijen niet te voorkomen? Dan kun je wachten in ieder geval leuk maken! Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een muzikaal trio dat graag de interactie aangaat. Een dansje in de rij maakt het wachten een stuk minder erg toch? Of kies voor een wandelend theater. Een dichter die zijn rijmpjes zo uit de mouw schudt. Mogelijkheden en opties genoeg!

  • Je welkomstentertainment helpt de horeca een handje

Voorkom lange rijen bij de bar en laat je drankjes uitserveren. Denk aan prachtige cocktaildames die rondlopen met een welkomstdrankje. Of boek de Champagne Chandelier voor een onvergetelijke eerste indruk en een magische voorstelling! Al zwaaiend aan een kroonluchter schenkt zij voor iedereen een glaasje bubbels in. Onze huiscateraars Honneurs en/of Doec denken graag met je mee!

Is ontvangst entertainment echt nodig op je personeelsfeest?

Nee, natuurlijk niet. Maar het geeft wel echt een bijzondere toegevoegde waarde. Dit is wat een evenement onvergetelijk maakt. De krenten in de pap, de ballen in de soep, de kers op de taart. Ontvangst entertainment lijkt qua organisatie slechts een klein onderdeel van het grote geheel en ‘nice to have’, maar het effect is groot. De toon van je event wordt direct gezet. Dus als je vraagt naar onze mening? Ga ervoor!

Welke ontvangst act past bij jouw evenement?

Daarover denken we graag met je mee. Wat is de functie van je entertainment en hoe passen we dat in het programma? Op welke manier kunnen we jouw gasten écht verrassen?

Maak een afspraak met één van onze eventmanagers en leg je wensen en vragen op tafel. Samen komen we tot een onvergetelijk evenement.