thumbnail

Van boomkweker tot eventlocatie

Hoe het allemaal begon? Daarvoor gaan we terug naar de oorsprong van onze locatie.

Onze roots

In 2012 werd het hoofdkantoor van Boomkwekerij Ebben gebouwd. Het familiebedrijf bestaat ruim 150 jaar en is met 750.000 bomen op de kwekerij een grote speler voor de realisatie van bijzondere groenprojecten. Om haar kennis en visie over groenbeleving en natuurontwikkeling te delen met (young) professionals uit de branche, werd bij het nieuwe hoofdkantoor een innovatief kenniscentrum aangebouwd.

Start als kenniscentrum

Als kenniscentrum dragen we bij aan een brede kijk op duurzame en groene toepassingen in de openbare ruimte. Op een 7.500 m² grote, groene en duurzame locatie delen we onze visie op het gebied van bomen, groenbeleving en natuurontwikkeling met professionals uit de groenbranche.

Eventlocatie

Wat begon als kenniscentrum voor de groenbranche, bleek al snel een inspirerende omgeving voor uiteenlopende zakelijke evenementen, congressen, beurzen en workshops. Want welke locatie heeft er nou standaard honderden bomen opgepot staan, die zonder enige moeite zijn in te zetten als decoratie van je event?

Het gebouw

moderne gebouw gaat mooi in de groene omgeving op dankzij de natuurlijke bouwstenen en innovatieve gevelbegroeiing. Bij het ontwerp van Inspyrium vormde het landschap een belangrijke inspiratie. Zo komen de stenen uit het stroomgebied van de Maas en leggen de bogen een link met het Romeinse tijdperk. Natuurlijk kunnen de bijzondere boomsoorten rondom het gebouw niet ontbreken. Benieuwd naar de binnenruimtes? Greater Venues neemt je mee. Je leest het hier!

Jouw event bij Inspyrium?

Ons team van bevlogen eventmanagers staat klaar om er samen met jou een onvergetelijk evenement van te maken. Laat je volledig ontzorgen door alles tot in de puntjes door ons te laten organiseren. Werk je liever met eigen leveranciers? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en houden ervan om dingen net even anders te doen.