thumbnail

Vogelbescherming

Online event

Online event: Symposium basiskwaliteit natuur

Wat was het een indrukwekkende dag met grote plenaire studio en 5 sub-studio’s én ruim 45 verschillende sprekers! Een maand geleden streek het online event van Vogelbescherming Nederland neer in onze groene studio in het binnenplein van Inspyrium met als doel om de biodiversiteit hoger op de politieke agenda te krijgen, maar ook om deelnemers te inspireren in hun eigen omgeving aan de slag te gaan.

”Hoe jullie het ingevuld hebben met de CREW is echt fantastisch. Ik kan jullie echt nergens op betrappen. De hele dag heb ik overal rondgelopen om te kijken of ik ergens commentaar op kon hebben… het is me niet gelukt.”

Bob Gorter

Afdelingshoofd Communicatie & Marketing

8 uur uitzending
400 online gasten
1 plenaire studio
5 sub-studio’s
45 sprekers
23 CREW leden
86 vogelhuisjes
6 moderators

1 online event

Eventmanager
aan het woord

“Een heerlijke klus om aan te mogen werken! Direct vanaf het begin zijn we betrokken bij de productie, waardoor er een hecht team ontstond die goed op elkaar was ingespeeld tijdens de productie. Prachtig om te zien dat het uiteindelijk is gelukt om het live programma om te zetten naar een online event die voor elke gast zelf was samen te stellen. Mede hierdoor heeft ruim 80% van de gasten het volledige programma gevolgd.“

Neem contact op met Aik

Stap in onze groene wereld

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en houden ervan om dingen net even anders te doen.