thumbnail

Beter Bed

Productpresentatie

Leveranciersdag

Voor Beter Bed ontvingen we zowel nationale als internationale leveranciers. Speciaal daarvoor werden er in de informele ruimte 5 slaapkamers ingericht met de nieuwste matrassen. In één slaapkamer werd zelfs een persoonlijk slaapprofiel opgesteld om zo het best passende matras te kunnen kiezen. Een plenair programma mocht natuurlijk niet ontbreken met sprekers als een slaapcoach die tips gaf om beter te kunnen slapen en een trendonderzoeker. In de verschillende workshops werd er samen gewerkt en kennis verdiept. Na alle informatie kon een borrel tussen de bedden natuurlijk niet uitblijven. Wat zal iedereen goed geslapen hebben die nacht, dat kan toch niet anders?

”Dit jaar mochten we onze nationale en internationale leveranciers live ontvangen op de prachtige eventlocatie Inspyrium. En wat hebben we genoten! Een dag die in het teken stond van de uitrol van onze ambities, workshops en een persoonlijk slaapprofiel met ons Beter Slapen ID. De gezellig ingerichte ruimte met bistro zitjes, prikkabels en sfeervolle aankleding maakte de informele setting helemaal compleet. Prettig samengewerkt met eventmanager Elize, meedenkend in concept en altijd voor het beste resultaat. En vergeet vooral niet de techniek: tot in perfectie geregeld. Onze gasten zijn met een dosis enthousiasme en een goed gevulde maag naar huis gegaan. Daar doen we het voor!”

Jori Verwegen

Eventmanager Beter Bed

90 gasten
70 leveranciers
30 slaap experts
3 workshops
5 slaapkamers

90 energiebars
Niemand in slaap gevallen

Eventmanager
aan het woord

“Altijd gaan voor het beste resultaat. Dat is wel het thema waar ik aan terugdenk bij deze productie. Na wat wijzigingen in de leveringen van materialen en het gasten aantal hebben we één dag voor de opbouw het volledige floorplan omgegooid. Snel schakelen met leveranciers en een opdrachtgever die direct de meerwaarde zag. Alleen dan kom je samen naar een nog beter event. “

Neem contact op met Elize

Stap in onze groene wereld

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en
houden ervan om dingen net even anders te doen.