thumbnail

Meesters in de Tuin

Beurs

Meesters in de Tuin beurs 2021

Meesters in de Tuin is hét platform met inspiratie en kennis van Meesters voor Meesters in de Tuin. Ruim 50 partners trekken gezamenlijk op om hun doelgroepen te voorzien van inspiratie en kennis. Als climax wordt er vanaf 2016 elk jaar een grootschalige inspiratie beurs bij ons op locatie georganiseerd. Mooi om te zien hoe een gedurfd initiatief kan uitgroeien tot een event die bij elke high-end hovenier rood omcirkeld staat in de agenda.

“De entourage die je bij het Inspyrium ervaart vanaf het moment dat je komt aanrijden, heeft geen enkele beurs locatie in de Benelux. Daarnaast hebben wij hier mogelijkheden te over om ons event qua oppervlakte en inhoud te laten groeien.”

Niels in ’t Veen

Founder Meesters in de Tuin

1 dag
700 bezoekers
50 exposanten
1 plenaire kick-off
400 bamboes
130 bomen
100% beleving
4.800 m2

1 beurs

Eventmanager
aan het woord

“Vanaf het allereerste begin zijn we betrokken bij de organisatie van de beurs Meesters in de Tuin. Samen met Niels hebben we een hechte relatie opgebouwd die is gestoeld op vertrouwen en enthousiasme. We begonnen met 10 stands en circa 150 bezoekers in de Industriële hal. Inmiddels beslaat de productie 4.800 m2 waar we samen met 50 partners een prachtige beleving realiseren. Fantastisch om dit samen met elkaar zo te laten groeien en het elk jaar nog beter te organiseren.”

Neem contact op met Aik

Stap in onze groene wereld

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en houden ervan om dingen net even anders te doen.