thumbnail

Genootschap voor Eventmanagers

Online event

Best practices
Genootschap voor Eventmanagers

Als je de eer krijgt om de best practices van de eventbranche een podium te geven, dan ben je eigenlijk verplicht om je beste beentje voor te zetten. Voor dit online event bouwden we een prachtige studio in de Industriële Hal. Groen was hierbij de rode draad. Op het podium van pallets en ingelegd met echt gras namen de stakeholders uit de eventbranche plaats. Nieuwsgierig naar meer? Lees hier de samenvatting!

”Ik kijk met veel plezier terug op deze productie. Ik denk dat het heel goed gelukt is. Mensen zaten binnen, het was december. Dat we het buitengevoel de studio in hebben gehaald met al het groen en de bomen, de setting met écht gras op de bune. Ik denk dat het haast door de camera heen is geademd naar de mensen die zaten te kijken.”

Dirk Prijs

Genootschap voor Eventmanagers

3 uitzendingen
300 online gasten
33 bomen

27 sprekers
15 CREW leden
1,5 meter afstand

42 event professionals

Eventmanager aan het woord

“Door de COVID-pandemie werden we gedwongen om het online landschap ons eigen te maken. Je hebt maar één keer om een eerste indruk te maken dus we pakten het gelijk groots aan met een televisie waardige productie. Alles werd tot op de minuut voorbereid en dubbel gecheckt. Met slechts één ding hadden we geen rekening gehouden. Dat de host de elektrische auto niet genoeg had opgeladen. Hij eindigde langs de snelweg waar we hem met piepende banden hebben opgehaald. Met nog precies 1 minuut voor show waren we compleet. Geen generale maar wel een vlekkeloze show!”

Neem contact op met Elize

Stap in onze groene wereld

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en houden ervan om dingen net even anders te doen.