thumbnail

Humankind

Bedrijfsfestival

JIJ TELT FESTIVAL!

‘We zijn op zoek naar een eventlocatie waarbij een eventteam is aangesloten die ons goed kan ondersteunen van het aanmeldproces tot aan de after movie en alles daartussenin.’ Van zo’n aanvraag gaat onze energie sneller lopen! Met onwijs veel enthousiasme schreven we een concept aan de hand van de strategiepijlers van het bedrijf en zo werd het Jij Telt-Festival van HumanKind geboren. Activiteiten gekoppeld aan doelstellingen en een festival logo geïnspireerd op de huisstijl. Als alles op de dag zelf dan samenkomt dan staan ook wij met kippenvel op de vloer. Een ding is zeker. Wij hebben er net zo veel van genoten als de gasten zelf. Wat een feest!

In korte tijd wisten Aik en Elize een super concept neer te zetten. Al bij het eerste bezoek werd ik verrast met een plan dat tot in detail uitgewerkt was. Het was precies wat we zochten! Stap voor stap werd alles vormgegeven. Alles werd uit handen genomen. Van het aanmeldproces tot de aftermovie. En van de aankleding tot het programma. Alles werd netjes afgestemd. De dag zelf was fantastisch! De medewerkers werden onder een bloemenzee en met een brass band verwelkomd. De gehele locatie was prachtig aangekleed en de activiteiten waren een schot in de roos. De medewerkers hebben het écht als een Jij Telt!-festival ervaren en dat was het doel. Mission accomplished met dank aan het evenementen team van het Inspyrium.

Marjolein Gooijen

Marketing & Communicatie

1.200 verse bloemen
89 visuals
21 activiteiten
94 bomen ter decoratie
8 foodcourts
250 koptelefoons
100% het ‘wij’ gevoel
883 gefietste smoothies

Eventmanager
aan het woord

“Deze prachtige productie hebben we écht van A tot Z mogen creëren en realiseren. Het was fantastisch om de strategie van Humankind in alle facetten van het evenement terug te laten komen. Het mooiste van het Jij Telt-Festival vond ik de diversiteit in het aanbod van de activiteiten en culinaire invulling. Hierdoor kon iedere gast zijn eigen feestje in het grote feest vieren.“

Neem contact op met Aik

Stap in onze groene wereld

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en
houden ervan om dingen net even anders te doen.