thumbnail

NIO

Productpresentatie

Nio launch event

In opdracht van Carbon Events
Toen Sander van Carbon Events vroeg of we nog plek hadden voor de introductie van een nieuwe elektrische auto, konden we niet anders dan ruimte maken in onze agenda! De NIO ET7 werd vorige week geïntroduceerd tussen onze bomen met prachtige herfstkleuren in de Industriële Hal. Extra bijzonder dat de eerste NIO auto van Europa werd geleverd waarbij de co-founder van NIO zelf de sleutel overhandigde. Samen op naar een mooiere, positieve en duurzamere toekomst. Wij zijn voor!

“Via deze weg wil ik jullie nog enorm bedanken voor de fijne samenwerking en de flexibiliteit afgelopen weekend. Naast jullie prachtige locatie, helpt het ons super erg dat jullie zo meedenken en flexibel zijn tijdens de opbouw en event. Jullie hebben het daar allemaal strak en goed voor elkaar en dat merk je direct! Ik denk dat we een prachtig resultaat hebben neergezet samen.”

Sander van Dijk

Eventmanager

250 gasten
10 testrit auto’s

653 PK
1 NIO huis

4 gelukkige eigenaren
62 bomen
1 duurzamere toekomst

Eventmanager
aan het woord

“Met nog maar één vrij weekend besloten we de agenda voor september en oktober te sluiten. Maar toen Sander belde voor het launch event van een nieuwe elektrische auto werd al snel de afweging gemaakt. Een vrij weekend of een mega gaaf event? Het bloed stroomt waar het niet gaan kan en zo stonden we bekaf maar meer dan voldaan weer te stralen tijdens dit prachtige event; dé introductie van de NIO ET7!”

Neem contact op met Elize

Stap in onze groene wereld

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en
houden ervan om dingen net even anders te doen.