thumbnail

Nordic Days

Beurs

Scandinavië beurs

In samenwerking met TE LEUK EVENTDESIGN
Nordic Days is een tweedaagse beurs waar allerlei facetten van Scandinavië naar voren komen, zoals reizen, wonen, eten & drinken, kleding en outdoor. Niet zomaar een beurs maar een ware ontdekkingstocht om Scandinavië dichtbij te beleven met producten, experiences, workshops en lezingen. Voor de doorgewinterde Scandinavië liefhebber maar zeker ook als je nog geen Scandinavië fan bent. Met twee hallen vol inspiratie en activiteiten is het voor iedereen het bezoeken waard. Na een succesvolle eerste editie staat volgend jaar al in de boeken. Enthousiast geworden? Zet 19 & 20 oktober 2024 alvast in de agenda. Met nog meer standhouders, concepten en belevenissen beloofd het weer een prachtige editie te worden. Tot volgend jaar?!

“We gaan alleen even kijken” zeiden we tegen elkaar toen we het Inspyrium belden voor een locatie bezoek voor ons nieuwe event Nordic Days. Binnen 5 minuten na aankomst wisten we het al: wat een ontzettend unieke locatie is het en wat een enthousiast ontvangst van het team van Inspyrium. Elize en Aik hebben ons een heel jaar onwijs fijn ondersteund in kennis, advies en ervaring. Hun authenticiteit en passie voor events (samen met het gehele team van jonge frisse mensen) hebben ons een eerste vliegende start gegeven. Niets was te gek, het was oprecht een feestje om samen het TELEUKTEAM en het Inspyirum team een paar dagen te mogen blenden als één. We hebben dan ook zonder twijfel 2024 meteen weer geboekt voor de volgende editie. Nu al zin in oktober 2024!”

Esther Somnaikubun

Creative Director & Co-founder

2.900 bezoekers
51 standhouders
2 dagen
15 lezingen
51 workshops
1 groot feest

Eventmanager
aan het woord

“We zeggen vaak dat een event organiseren teamwork is. Alleen samen kun je het beste uit het event halen en beste resultaat bereiken. Deze beurs is daar het levende bewijs van. Zowel de uitvoer als de organisatie voelde alsof we al jaren met elkaar samenwerkten. Een prachtig begin van hopelijk nog vele jaren Nordic Days!“

Neem contact op met Elize

Stap in onze groene wereld

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en
houden ervan om dingen net even anders te doen.