thumbnail

Slimstock

Online event

Online klantendag Slimstock

Als je een schoolvoorbeeld wilt van hoe een online event soepeltjes georganiseerd kan worden, dan is de online klantendag van Slimstock daar een sterk staaltje van. Een gepersonaliseerd event platform waar de gasten actief werden betrokken bij het programma, een natuurlijke studio die mooi aansloot op de duurzame visie van Slimstock én een sterk afwisselend programma van inspirerende sprekers tot een hilarische quiz!

“De organisatie van een online event kan je niet vergelijken met die van een fysiek event. Het succes begint bij het vinden van de juiste partners. Van het begin tot het eind was onze samenwerking top, met als eindresultaat een fantastische klantendag waar we nog steeds met trots op terugkijken!”

Lisanne van de Kuilen

Eventmarketeer Slimstock

4 uur livestream
350 online gasten
maatwerk platform
1 groene studio
6 changementen
90% commitment
studio op locatie
5 camera’s

Eventmanager
aan het woord

“Het mooie aan deze case is dat het natuurlijkerwijs is ontstaan en uiteindelijk is uitgegroeid tot een fijne samenwerking. Het begon bij de Relatiedag: hier kwam de Nationale Voorraaddag uit voort en uiteindelijk werden wij gevraagd om mee te denken bij de realisatie van een high-end studio bij Slimstock op locatie. Hier hebben wij samen met onze leveranciers een mooie ambiance gerealiseerd, waar inmiddels wekelijks opnames worden gemaakt.“

Neem contact op met Aik

Stap in onze groene wereld

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en houden ervan om dingen net even anders te doen.