thumbnail

Vacature event medewerker

Zoek jij (voor je tussenjaar) een toffe en afwisselende baan waarin je mede verantwoordelijk bent voor het realiseren van indrukwekkende groene events? Zonder vaste tijden waar je zelf kunt aangeven welke dagen je kunt? Dan ben je bij Inspyrium aan het juiste adres!

Wat ga je doen?

Jij speelt een belangrijke rol bij het realiseren van producties op onze unieke groene eventlocatie. Samen met jouw team 2.000 gasten de tijd van hun leven geven tijdens een bedrijfsfestival? Binnen één dag een kale industriële hal omtoveren tot een inspirerend event? Met trots bezoekers de mooiste daktuin van Nederland laten ervaren? We bieden jou een afwisselende en inspirerende werkplek binnen een enthousiast team en (h)echt familiebedrijf.

Waar ga je aan de slag?

Inspyrium is de groenste eventlocatie van Nederland gevestigd midden in een van Europa’s grootste en oudste boomkwekerijen. We organiseren jaarlijks circa 100 producties van 20 tot 4.000 gasten. Wij creëren en realiseren complete eventconcepten voor opdrachtgevers als Bol.com, Vodafone, Albert Heijn, PON Autogroep en Radboudumc. Producties met bekende sprekers als Björn Kuipers en Victor Mids, gave line-ups met Donnie en Hans Klok, energieke teambuildingsactiviteiten en altijd een unieke beleving.

Jouw baan in concrete zin

Jij ondersteunt onze floormanager bij de realisatie van de producties. Waar de eventmanagers alles op papier zetten ga jij het samen met het team op de vloer de plattegrond tot leven brengen. Jij draagt er zorg voor dat de lege ruimte omgetoverd wordt tot een waanzinnig event. Als alles staat draai je waar mogelijk ook het event zelf mee!

Wie ben jij?

– Sjouwen, tillen en boom op je schouders is voor jou geen probleem
– Jouw motto is ‘Teamwork makes the dream work’
– Je bent flexibel inzetbaar, zowel overdag als ’s avonds

Wat bieden wij?

Een jong, enthousiast en gedreven team: work hard, play hard!

Een 0-uren contract waarbij je zelf kunt opgeven welke dagen je kunt werken

Nog meer verantwoordelijkheden en uitdaging wanneer je goed presteert

Leuke personeelsuitjes

Een goed salaris

Tijd voor actie!

Aarzel niet langer en neem contact op met Aik Ducaat via aik@inspyrium.nl. Tot snel!