thumbnail

Van Hoof

Teamdag

Plant in beweging

In opdracht van Van Hoof Produkties
Met een van hun vaste opdrachtgevers was Van Hoof Produkties hier te gast. Tijdens de teamdag gingen de gasten midden in onze kwekerij aan de slag om met oude materialen een kettingreactie te veroorzaken. Van sales tot planning, iedereen werd gemixt waardoor er teams ontstonden met unieke samenwerkingen. Ieder zijn eigen taak in het team om uiteindelijk de kettingreactie met z’n allen te volbrengen. Nadat de confetti de lucht in schoot werd de dag afgesloten met een heerlijke BBQ op de daktuin.

“Voor onze opdrachtgever zochten wij een mooie groene locatie met veel mogelijkheden. Inspyrium had alles in huis wat we zochten. Wij hebben een zeer geslaagd bedrijfsevent georganiseerd met een groepsactiviteit in de kwekerij en een feestelijke borrel op de mooi aangelegde daktuin. Inspyrium is een prachtige locatie in een bijzondere groene setting. Gedurende het voortraject en op de dag zelf was Elize ons contactpersoon. Elize heeft oog voor detail, straalt rust uit en is zeer betrokken. Kortom; het was voor ons heel fijn om met haar samen te werken!”

Jasmijn van Ingh

Eventmanager

35 graden
140 gasten
200 ijsjes
685 hergebruikte materialen
1 kettingreactie
4 big green eggs

28 kilo saté

Eventmanager
aan het woord

“In februari ontving ik Van Hoof Produkties met hun opdrachtgever. Samen sparren over de invulling van de teamdag in juni. Een ding was direct duidelijk. We moeten goed weer bestellen want een mini festival op de Daktuin zou toch wel heel mooi zijn! Zo gezegd, zo gedaan. En misschien wel iets te goed gehoopt want met een gevoelstemperatuur van 35 graden stonden we in de kwekerij én op het dak. Extra ijsjes zorgden voor verkoeling en blijvende lachende gezichten.”

Neem contact op met Elize

Stap in onze groene wereld

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en
houden ervan om dingen net even anders te doen.