thumbnail

Wij Zijn Jong

Bedrijfsfestival

Wij Zijn Jong Festival

Als bedankje voor de enorme inzet van het personeel organiseerde Wij Zijn Jong een heus bedrijfsfestival voor hun medewerkers. Met een foodcourt en playground in de Industriële Hal en een indrukwekkende mainstage in De Loods was er voor ieder wat wils. Van een rustgevende yoga tot een energieke HAKA en van een intieme karaoke caravan tot een immense dansvloer. Aan alles was gedacht!

“Ik zit nog heerlijk na te genieten van een top georganiseerd feest. Wat een toffe avond! Ik heb alleen maar blije collega’s gezien. De diversiteit was ook top. De HAKA zat meer dan vol, wat een energie die man! Het eten was perfect, voldoende en steeds goed aangevuld. Kortom: bedankt!”

Claudia Evers

Manager Wij Zijn Jong

1.200 gasten
1.185 dames
15 vrolijke heren
1 compostmachine
96 visuals
1 fontein
8 activiteiten
5 foodcourts

Eventmanager
aan het woord

“Wat heerlijk om het vertrouwen van je opdrachtgever te krijgen en alles uit de kast te mogen halen om er een onvergetelijke avond van te maken. We hebben het feest van A tot Z mogen organiseren; tot de opmaak van de visuals aan toe. Dat hoef je ons maar één keer te zeggen en we pakken het met beide handen aan. Dankzij de diverse kleine feestjes in het grote feest was er voor ieder wat wils. Toen ik een gast al koprollend over de groene loper van vers gesneden gras naar buiten zag gaan, wist ik het zeker: iedereen gaat met heel veel plezier terugkijken op een geslaagd feest!”

Neem contact op met Elize

Stap in onze groene wereld

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en houden ervan om dingen net even anders te doen.