thumbnail

Wonen Limburg

TRAINING

Strategiedagen Wonen Limburg

Een unieke samenkomst bij ons op locatie. Wonen Limburg had een sterke voorkeur om alles op dezelfde locatie plaats te laten vinden. Dit betekende dus ook een overnachting met 250 medewerkers in De Loodsen. Hiervoor realiseerden we in een prachtige indoor glamping met gerecyclede kartonnen tentjes en tientallen grote bomen.

“Ik kijk terug op 2 fantastische dagen en geniet na als ik deze foto’s zie! Zonder jouw top samenwerking op alle vlakken hadden we dit niet zo mooi kunnen neerzetten! De ontvangen reacties over de locatie, het programma, de organisatie, de catering en logies zijn zeer positief!”

Joan Rosemuller

Directie secretaresse Wonen Limburg

2 dagen
250 gasten

250 tentjes
100% vegan food
1 km prikverlichting
6 break-outs
30 warme douches
1 boomhut

Eventmanager
aan het woord

“Op de vraag of alles bij ons op locatie kan reageerden we in eerste instantie natuurlijk erg enthousiast. Een indoor camping voor 250 personen was iets wat we nog nooit hadden gedaan! We gingen de uitdaging aan. Zo moest iedereen bijvoorbeeld binnen 30 minuten een warme douche kunnen nemen. Uiteindelijk was de grootste uitdaging om iedereen op tijd in zijn tent te krijgen, en een nóg grotere uitdaging om iedereen weer uit de tent te krijgen na een gezellige borrelavond.”

Neem contact op met Elize

Stap in onze groene wereld

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en houden ervan om dingen net even anders te doen.