thumbnail

De groenste eventlocatie
van Nederland?

Het is nogal een gedurfde uitspraak. De groenste eventlocatie van Nederland. Maar toch echt waar. Kijk naar onze ruimtes, de bedrijfsvoering en onze missie. Groener bestaat niet! Een mooie gedachte om mee te geven aan de bezoekers van jouw event. Want kiezen voor Inspyrium, zegt ook wat over jou.

De groenste eventlocatie is natuurlijk duurzaam gebouwd

Onze evenementenlocatie met een industrieel karakter ligt verscholen in het groen. Je vindt onze 11 verschillende, groene ruimtes tussen de bomen van kwekerij Ebben. Opgetrokken uit lokale bouwmaterialen is dit het fundament van onze duurzame visie. Hier hou je op de groenste eventlocatie van Nederland de teambuilding, het congres, de presentatie of het feest waarover gegarandeerd nagepraat wordt.

Groene ambiance door 500.000 bomen

Zoveel? Nou, we hebben ze niet precies geteld, dus het kunnen er best een paar meer of minder zijn. Maar een half miljoen bomen komt aardig in de richting. In de kwekerij en op onze daktuin, maar ook binnen in de evenementenhallen, staan bomen tot wel 12 meter hoog. Wist je trouwens dat al die bomen samen ervoor zorgen dat we jaarlijks de CO₂-uitstoot van 1.300 huishoudens in de omgeving compenseren? En zelf CO₂-neutraal kunnen blijven? Win-win! We maken graag impact met onze concepten, maar altijd vanuit een groene gedachte. En daardoor kunnen we met recht zeggen dat wij de groenste evenementenlocatie van Nederland zijn.

Voorbeeldje: de duurzame Daktuin

Op ons dak ligt de onlangs gerenoveerde daktuin. Tussen de tientallen fruitgewassen en verse kruiden, waan je je in een oase. Kronkelpaadjes leiden naar een schommeltafel, een boomhut en een prachtig uitzicht. Dit kan het decor zijn van jouw evenement tot 400 personen. Ook als het weer minder goed is. Perfect voor de start van de dag, inspirerende break-outs of juist de afsluitende borrel. Zie jij het al voor je?

Groenste eventlocatie Inspyrium in Cuijk: op een steenworp bij jou vandaan

Nee, Cuijk bij Nijmegen ligt niet in de Randstad. Gelukkig niet, zouden we bijna willen zeggen. Want de unieke plek die we hier hebben, vind je echt nergens anders. Centraal in het oosten en pal aan de A73 ben je vanuit alle delen in Nederland zo bij ons. Dat tripje is het meer dan waard. Wil je liever duurzaam reizen? Goede keuze! Station Cuijk ligt op 25 wandelminuten, maar we halen jouw gezelschap ook graag op met onze Amerikaanse schoolbus. Zo begint de belevenis al op het station.

Maak impact met je bedrijf: maak de groene keuze

Kom met je collega’s, je klanten of je beurs naar Cuijk. Maak de bewuste keuze om voor groen te gaan. Onze eventmanagers denken met je mee van creatief concept tot catering en communicatie. De eerste stap is simpel: klik op de button en leg ons je idee voor. Samen op weg maar een duurzaam topevent!