thumbnail

De ultieme congreslocatie: Waarom Inspyrium jouw go-to keuze is

Zoek je een congreslocatie die niet alleen super professioneel en veelzijdig is, maar ook nog eens groen en duurzaam? Dan is groene evenementenlocatie Inspyrium de plek waar je moet zijn. Gelegen in een prachtige, groene omgeving biedt Inspyrium alles wat je nodig hebt om van jouw congres een top evenement te maken.

Groener dan groen, kies een duurzame congreslocatie

Duurzaamheid is hot bij een congres organiseren, en bij Inspyrium weten ze dat als geen ander. Ze gebruiken duurzame materialen, maken gebruik van lokale catering en gaan bewust om met afval. Je congres heeft zo een lage ecologische voetafdruk en laat je gasten ook nog eens zien dat je geeft om de planeet. Meer weten over duurzame evenementen organiseren lees je hier!

Ruimtes en faciliteiten voor iedereen

Inspyrium heeft voor ieder wat wils. Of je nu een intiem event plant of een megacongres met honderden deelnemers, de moderne ruimtes zijn flexibel en passen zich aan jouw wensen aan. En dat allemaal in een groene omgeving! Klinkt dat niet als de ultieme congreslocatie?

Congrestechniek staat als een huis

Een goed congres valt of staat met de technische ondersteuning. Bij Inspyrium zit je goed: onze huistechnicus staat klaar met een team van techneuten dat om je te helpen. Zo verloopt alles op rolletjes en komt jouw boodschap luid en duidelijk over. Heb je zelf al een fijne samenwerking met een betrouwbare technische partij? Ook dan ben je bij Inspyrium aan het juiste adres want alle (goede) technische leveranciers zijn welkom voor jouw congres.

Inspirerende groene congres sfeer

De natuurlijke omgeving van Inspyrium biedt een inspirerende achtergrond voor jouw congres. Dankzij de een verrijdbaar bos worden de bomen binnen geplaatst om jouw event in het groen te laten plaatsvinden. Wist je dat een groene omgeving ideaal is voor de creativiteit en productiviteit van je deelnemers? Daarnaast zijn er op deze congreslocatie volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten en teambuilding. Hoe leuk is dat?

Een congreslocatie die perfect bereikbaar is

Inspyrium is makkelijk te bereiken dankzij de ligging direct aan de A73. Je kunt natuurlijk ook het openbaar vervoer stimuleren door de gasten bij het treinstation op te halen met een van onze Amerikaanse schoolbussen. Of je gasten nu van ver of dichtbij komen, ze staan zo op de stoep. En er is genoeg gratis parkeerruimte, ook niet onbelangrijk! Parken kan gemakkelijk op een van de 1.000 gratis verharde parkeerplaatsen waar ook aan de elektrische auto’s is gedacht. 

Catering om je vingers bij af te likken

Een goed congres kan niet zonder goede eventcatering. Bij Inspyrium weten ze hoe ze de innerlijke mens moeten verwennen. Met verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten wordt iedere maaltijd een feestje. Of je nu kiest voor een uitgebreide lunch, een chic diner of lekkere hapjes tussendoor, het is allemaal mogelijk dankzij onze verschillende cateraars. Ook hier geldt dat je je eigen catering mee mag nemen mits wij achter de kwaliteit staan!

Waarom Inspyrium als congreslocatie?

Inspyrium biedt de perfecte mix van duurzaamheid, veelzijdigheid, flexibiliteit en professionaliteit. Kies je voor deze groene evenementenlocatie, dan kies je voor een unieke en flexibele locatie én een bewuste, verantwoorde keuze. Jouw congres wordt niet alleen een succes, maar laat ook een blijvende indruk achter.

Dus, als je op zoek bent naar een congreslocatie die alles heeft voor een uniek congres, dan is de groene evenementenlocatie Inspyrium een perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij jouw volgende congres tot een groot succes kunnen maken.

Contact

Meer weten over wat Inspyrium voor jouw congres kan betekenen? Check onze congres pagina of stuur een mailtje naar info@inspyrium.nl. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement.