thumbnail

Events met een missie: ontvang onze duurzaamheidschecklist bij het boeken van jouw event

Jouw duurzame evenement organiseren

Ben je klaar om jouw volgende event te plannen op een manier die niet alleen voor de gasten onvergetelijk is, maar waar je ook aan onze planeet denkt? Bij Inspyrium zit duurzaamheid in ons DNA, en we willen jou aan boord hebben!

Waarom een duurzaamheidschecklist?

We geloven in events en feesten met een missie, en dat begint allemaal aan de tekentafel bij het plannen van je event. Onze duurzaamheidschecklist is jouw gids om ervoor te zorgen dat jouw event snel en makkelijk een stuk duurzamer wordt. En in sommige gevallen bespaar je er ook nog eens een hoop geld mee. Wat wil je nog meer?

Wat staat er op de checklist?

Van het verminderen van afval tot het kiezen van eco-vriendelijke decoraties en het aanbieden van lokale en seizoensgebonden gerechten. Dat zijn natuurlijk de inkoppertjes die jij zelf ook al lang had bedacht. Maar onze checklist staat boordevol praktische tips en tricks om jouw event zo groen mogelijk te maken. En hey, het is niet alleen goed voor de planeet, het maakt je event ook nog cooler! Denk bijvoorbeeld aan:

  • De gasten op een leuke manier te laten carpoolen voor minder transportbewegingen
  • Het gebruik van het aanwezige meubilair op onze locatie om transportbewegingen terug te brengen
  • Laat niet herbruikbare producten omtoveren tot nieuwe voorwerpen zoals eventbanners die we tot super toffe tassen omtoveren!
  • En zo hebben we 36 punten op onze checklist staan waar jij direct mee aan de slag kunt

Lees hier meer over een duurzaam evenement organiseren.

Onze belofte aan jou

Wanneer je kiest voor Inspyrium, krijg je niet alleen een unieke evenementen- en/of feestlocatie, maar ook ons engagement om jou te helpen een duurzaam event te creëren. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij het implementeren van de tips op onze checklist, zodat jouw event een groene revolutie wordt!

Klaar om van jouw event een groene beleving te maken?

Of je nu een bedrijfsfeest, een beurs of congres aan het plannen bent, onze duurzaamheidschecklist is de sleutel tot het creëren van een duurzaam event. Neem vandaag nog contact met onze eventmanagers op en ontvang jouw exemplaar van de checklist bij boeken van het event!

Laten we samen een statement maken en laten zien dat events en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Het is tijd om jouw event naar een hoger niveau te tillen – groen niveau!