thumbnail

Wij zijn dé eventlocatie
voor jouw zomerevent

Kom tot bloei in een inspirerende omgeving die zelf letterlijk volop in bloei staat. Events.nl schreef een heerlijk artikel waarom jij jouw zomerevent bij Inspyrium moet organiseren!

Groene loper

Een groen karakter dat hand in hand gaat met een duurzame industriële omgeving. Dat wordt bij de eerste stap al duidelijk wanneer je gasten over de groene loper van vers gesneden gras binnentreden. En daar blijft het niet bij! De tientallen in bloei staande bomen, waarmee de binnenruimtes worden aangekleed, geven een groene en intieme sfeer. Wat wil jij nog meer voor jouw zomer event?

Eetbare Daktuinen

Wanneer je al onder de indruk bent van de bomen die je binnen in de ruimtes aantreft, dan zullen de daktuinen alle verwachtingen overtreffen. De 1.200 m² van de eetbare daktuinen staan vol met duurzaam gekweekte fruitbomen, biologisch geteeld fruit en verse kruiden. Geef je gasten de ultieme beleving en laat ze zelf de hand strekken om een heerlijke appel of peer te plukken!

Zomerse activiteiten in de buitenlucht

Naast de robuuste ruimtes en de daktuinen kunnen op de landerijen van ons moederbedrijf Boomkwekerij Ebben allerlei zomerse activiteiten worden ondernomen. Heerlijk in de buitenlucht! Bij wat minder weer kan er natuurlijk uitgeweken worden naar de flexibele ruimtes.

Rooftop borrel

Wat is er nou mooier dan een indrukwekkende dag af te sluiten met een heerlijke, zomerse BBQ? De landelijke omgeving is het decor waarop je uitkijkt wanneer je in de zwoele warmte van de avondzon geniet van een zomerse rooftop borrel met de daktuin of de Panorama ruimte als decor.

Wij rollen onze groene loper graag voor je uit!

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en houden ervan om dingen net even anders te doen