thumbnail

Humankind

Personeelsfeest

40 Jarig jubileum

Nadat we vorig jaar het bedrijfsfestival (zie terugblik) mochten organiseren kregen we dit jaar de eer om het nóg groter aan te pakken! Kan dat wel, dachten we toen? Nou, zeker! Het 40-jarig jubileum van Humankind werd in ‘Vrienden van Amstel LIVE’ thema gevierd. Het werd me het feestje wel met een line-up van Roel van Velzen, Emma Heesters, Rolf Sanchez en Xander de Bousonjé onder leiding van de enige echte van Jimmy van Nieuwenhuizen Band. Alsof dat nog niet genoeg was, sloten Gerard Ekdom en Q-music foute party het feest af. De biertap non-stop open en een bitterballen invasie maakten de feestsfeer compleet. Wij krijgen nog steeds kippenvel als we eraan terug denken!

“Fantastisch, super goed georganiseerd, geweldig, topfeest, spektakel, alles tot in de puntjes geregeld…..dat zijn slechts enkele van de vele complimenten van mijn collega’s na afloop van de Vrienden van Humankind. Wat een paar maanden daarvoor begon als een idee waarvan ik niet wist of het haalbaar was, naar een avond met een grote glimlach en meerdere kippenvel-momenten. Het was nooit gelukt zonder de hulp van alle medewerkers van het Inspyrium. De voorbereiding was al een groot feest. De line-up, aankleding, catering, special effects en nog veel meer. Aan alles was gedacht. Om eerlijk te zijn kan ik geen minpunten benoemen. Nou ja, misschien 1: dat het heel lastig wordt om dit ooit te gaan overtreffen.”

Marjolein Gooijen

Marketing & Communicatie

40 jarig bestaan
1.700 vrouwen
50 mannen
7 headline artiesten
275 meter vlaggetjes
1750 macarons
5250 bitterballen
87 crewleden

Eventmanager
aan het woord

“De Vrienden van Humankind werd als vrienden geproduceerd en gerealiseerd. Een feestje om aan te werken. Van kop tot staart. Het was fantastisch om het vertrouwen en de creatieve ruimte vanaf het eerste moment te krijgen. Dit zorgde voor een nog groter verantwoordelijkheidsgevoel bij de productie. Niet alleen bij ons, maar ook bij de betrokken leveranciers. Een event om in te lijsten!.“

Neem contact op met Aik

Stap in onze groene wereld

We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en
houden ervan om dingen net even anders te doen.